Javier Lacruz "La política ha de ser de tots"

Centro Comercial Empresas WEB Europa
Centro Comercial Empresas WEB Europa
Boton google jk1969
Boton tuitear jk1969

Javier Lacruz "La política ha de ser de tots"

Javier Lacruz, Ciutadans Pineda de Mar

Aquest diumenge al matí s'ha fet la presentació del candidat de Ciutadans a les eleccions municipals a Pineda, Javier Lacruz.

En l'acte han participat el diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya, José María Espejo Saavedra, i el delegat territorial del partit al Maresme, David Mejía.

El candidat, Javier Lacruz, ha agraït el suport de les persones que han confiat en ell com a candidat de Ciutadans i ha destacat que tenen ganes d'entrar a l'Ajuntament i que "la política municipal sigui de tots".

També ha anunciat els cinc primers llocs de la candidatura, amb el número 2, Javi Pérez, en tercer lloc María Socorro Méndez, Juan Carlos Sánchez de número 4 i Lidia Ballester de número 5.

El diputat de Ciutadans José María Espejo

El diputat de Ciutadans José María Espejo ha dit que són "una tercera via regeneradora per a tot Espanya, però que treballa des de baix cap a dalt", en referència als municipis. També ha dit que suposen "la fi del bipartidisme", i que se senten amb "força i potència" per governar i ha explicat que tenen un comitè de pactes, i que en cap cas "pactaran amb partits que no respectin la Constitució i les lleis "

El delegat territorial al Maresme, David Mejía

El delegat territorial al Maresme, David Mejía, va dir que volen traslladar el treball de C'S a les institucions municipals i que els seus objectius són "governar per a tots i frenar la corrupció". David Mejía va anunciar que presenten 11 candidatures al Maresme, i ha defensat la tasca i les ganes de treballar del candidat pinedenc de Ciutadans, Xavier Lacruz, que sempre "parla amb entusiasme de Pineda"

Ciutadans Pineda de Mar, asistentes evento

L'acte ha consistit en un esmorzar "de cobert", ha reunit uns seixanta militants i simpatitzants. Entre els assistents, cal destacar la presència dels exregidors del PP de Pineda, Celine Coronile i José Escoriza.
L'acte s'ha fet aquest diumenge al matí al Bar Charly 's del C / Jaume Balmes, 61. Pineda de Mar.

Javier Perez numero 2
El número 2 de la llista de Ciutadans per Pineda de Mar, Javier Pérez.Actualizado: 29-04-2015 por @Juanky1969_Site en BLOG en la sección comunicados de organizaciones

Centro Comercial Empresas WEB Europa