Ciutadans Pineda de Mar lamenta la resposta negativa al debat de PSC i CiU.

Centro Comercial Empresas WEB Europa
Centro Comercial Empresas WEB Europa
Boton google jk1969
Boton tuitear jk1969

Ciutadans Pineda de Mar lamenta la resposta negativa al debat de PSC i CiU.

Ciutadans Pineda de Mar.

Com ja va anunciar Radio Pineda en el seu article "ERC-JxP, ICV-EUiA, la CUP i C's lamenten que no es puguin fer quatre debats als barris de Pineda"

Xavier Lacruz en nom de Ciutadans Pineda de Mar va signar el següent comunicat conjunt:

-------- Reproducció del comunicat ---------:

Reunits a Pineda de Mar a 2 de maig de 2015, representants de les candidatures de ERC-JuntsPineda-AM, ICV-EUiA-Entesa, CUP-PA i Ciutadans (C's) que concorreran a les properes eleccions municipals a Pineda de Mar

volem comunicar:


- Que tots els partits, coalicions, federacions i agrupacions d'electors que es presenten a les properes eleccions municipals vàrem rebre la proposta de celebrar, en aquesta campanya electoral, quatre debats públics entre els candidats de totes les forces polítiques, als barris del Carme, Poblenou, les Creus i Pineda Centre.

- Que creiem que aquesta proposta era positiva per a la ciutadania de Pineda, en tant que era un exercici de transparència i d'acostament de la realitat política municipal a tots els barris de la nostra vila.

- Que totes les forces polítiques van rebre aquesta proposta i n'estaven assabentades, tant per correu electrònic com presencialment a la reunió celebrada el passat 16 d'abril a l'Ajuntament.

- Que totes les forces polítiques municipals van respondre positivament a aquesta proposta excepte dues: el PSC i CiU.

- Que es va convocar a totes les forces que havien respost a la proposta a una reunió avui, dia 2 de maig de 2015, per desenvolupar-la. A aquesta trobada hem estat presents, només, representants de les quatre candidatures que signem aquest comunicat.

- Que davant la impossibilitat de poder realitzar aquests debats amb totes les forces polítiques representades, i especialment davant l'absència i la manca d'interès de la força que governa actualment el municipi (PSC), ens veiem obligats a cancel·lar aquesta iniciativa.

- Que lamentem profundament haver perdut aquesta oportunitat per realitzar debats als barris, oportunitat que hauria permès a més ciutadans i ciutadanes de tots els barris de Pineda, informar-se dels programes i les propostes de totes les candidatures que concorren a les eleccions municipals.


A Pineda de Mar, a 2 de maig de 2015,

- ERC - JuntsxPineda - AM
- ICV - EUiA - Entesa
- CUP - PA
- C's - Partido de la CiudadaniaActualizado: 06-05-2015 por @Juanky1969_Site en BLOG en la sección comunicados de organizaciones

Centro Comercial Empresas WEB Europa