Ciutadans presenta les candidatures del Maresme. municipals 2015

Centro Comercial Empresas WEB Europa
Centro Comercial Empresas WEB Europa
Boton google jk1969
Boton tuitear jk1969

Presentació de candidatures del Maresme, Ciutadans (C 's) - Partido de la Ciudadanía.

Acte Unitari de les candidatures del Maresme.

Presentacio candidatures Ciutadans Maresme

Ciutadans celebra aquest dilluns 11 de Maig, a les 19:00 hores, un acte unitari de les candidatures del Maresme, a la sala d'actes de la Fundació Illuro, situada al carrer de Santa Teresa nº 61 de Mataró.

Si vols que et porti el navegador del teu telèfon fins allà CLICA AQUI

L'acte, que presentarà el coordinador del Maresme David Mejía, comptarà amb la intervenció de Juan Carlos Girauta (Eurodiputat) i Inés Arrimadas (Diputada del Parlament de Catalunya).

Aquest any, Ciutadans a multiplicat el nombre de candidatures que es presenten al Maresme, sent onze els municipis que es presenten amb llista pròpia:

Mataró, Pineda de Mar, Santa Susanna, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Palafolls, Montgat, el Masnou, Arenys de Mar i Vilassar de Mar.

Els candidats de cada municipi:

Javier Lacruz per Pineda de Mar, Marc Khaledi Sanchez per Santa Susanna, Martí Victòria per Palafolls, Xavier Caravaca per Mataró, José María Cano per Premià de Mar, Carlos Sánchez Nicolau per Sant Andreu de Llavaneres, Benito Perez Gonzalez per Sant Vicenç de Montalt, Gabriel Martín Barragán per Montgat, Frans Avilés pel Masnou, Rosa Zaragoza per Arenys de Mar i Juan Díaz Delgado per Vilassar de Mar.

David Mejía, coordinador de Ciutadans (C's) del Maresme, confia en la continuació de la tendència a l'alça de la presència de Ciutadans al Maresme.Actualizado: 10-05-2015 por @Juanky1969_Site en BLOG en la sección comunicados de organizaciones

Centro Comercial Empresas WEB Europa