Ràdio Pineda organitza "El Debat dels número 2" aquest dilluns 11 de maig (21h)

Centro Comercial Empresas WEB Europa
Centro Comercial Empresas WEB Europa
Boton google jk1969
Boton tuitear jk1969

Ràdio Pineda organitza "El Debat dels número 2" aquest dilluns 11 de maig a les 21 hores, obert al públic a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Pineda de Mar.

Radio Pineda, debat numeros 2  llistas Pineda de Mar

Ràdio Pineda organitza aquest dilluns 11 de maig "El debat dels número 2", el primer dels dos debats organitzats per l'emissora durant la campanya electoral.

En el debat participaran les candidates i els candidats que ocupen el segon lloc de les llistes electorals que es presenten a les eleccions municipals a Pineda:

Carme Aragonès (PSC),
Ingrid Castillo (PP),
Patricia Jara (CiU),
Mònica Palacín (ERC -junts per Pineda),
Lidia Moreno (ICV-EUA),
Miquel Bayod (CUP),
Javier Pérez (Ciutadans C 's) i
Glòria Fernández (Pineda Sí Pot).

Moderarà el debat María-José Hernández, periodista de Ràdio Pineda. El debat començarà amb la pregunta inicial: "Què Pineda volen per als pròxims quatre anys?" i tractarà sobre "Els serveis que ha d'oferir l'Ajuntament de Pineda a la ciutadania".

El debat, obert al públic, tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Pineda de Mar, aquest dilluns 11 de maig a les 21h, amb una durada de dues hores.

El debat serà retransmès per Ràdio Pineda 94.6 fm i per internet a radiopineda.cat.

El debat electoral amb els caps de llista de les Eleccions Municipals a Pineda se celebrarà el dijous 21 de maig a les 21h al Centre Cultural i Recreatiu.

Javier Perez Ciudadanos Pineda de Mar
Javier Pérez, nº 2 de Ciudadanos Pineda de Mar.Actualizado: 10-05-2015 por @Juanky1969_Site en BLOG en la sección comunicados de organizaciones

Centro Comercial Empresas WEB Europa