David Mejía considera un èxit la presentació de 11 candidatures al Maresme

Centro Comercial Empresas WEB Europa
Centro Comercial Empresas WEB Europa
Boton google jk1969
Boton tuitear jk1969

L'eurodiputat Juan Carlos Girauta, juntament amb la diputada Inés Arrimadas, han assistit a la presentació de les 11 candidatures de Ciutadans (C 's) al Maresme davant 100 persones.

Ciutadans Maresme, presentació de 11 candidatures al Maresme

L'acte s'ha iniciat amb la projecció del vídeo de campanya d'Albert Rivera i acte seguit el coordinador de Ciutadans a la comarca del Maresme, David Mejía, ha presentat un per un els candidats de les onze llistes que concorren a les eleccions municipals de aquest 2015.

Javier Lacruz per Pineda de Mar, Marc Khaledi Sanchez per Santa Susanna, Martí Victòria per Palafolls, Xavier Caravaca per Mataró, José María Cano per Premià de Mar, Carlos Sánchez Nicolau per Sant Andreu de Llavaneres, Benito Perez Gonzalez per Sant Vicenç de Montalt, Gabriel Martín Barragán per Montgat, Frans Avilés pel Masnou, Rosa Zaragoza per Arenys de Mar i Juan Díaz Delgado per Vilassar de Mar.

També ha intervingut la Diputada al Parlament de Catalunya Inés Arrimadas, en la seva intervenció ha dit que "a Ciutadans som experts en dir el que molta gent pensa i fins ara no s'atrevia a dir en públic". "És un orgull veure com el projecte es consolida", ha assegurat, i ha vaticinat que "el canvi a Catalunya i Espanya ja ha començat". La diputada de Ciutadans ha assenyalat que "Ciutadans està canviant la política espanyola" i que això s'està fent "des d'una part d'Espanya com és Catalunya"
Inés Arrimadas, Diputada al Parlament de Catalunya per Ciutadans

A continuació Juan Carlos Girauta, Eurodiputat, en una intervenció molt amena, que fins i tot ha arrencat les rialles dels assistents, ha criticat els nacionalistes de "propugnar idees que fragmenten la societat" i per això, ha dit que "quan governem haurem de reconstruir els ponts de la convivència, perquè no som sectaris ni volem que l'esquerda social sigui més gran ". En l'acte de presentació de les 11 candidatures de Ciutadans a la comarca del Maresme, Girauta ha recordat que "no pactarem amb aquells que volen trencar la Constitució" i ha afegit que "tots aquells que vulguin dialogar amb Ciutadans hauran d'haver signat el pacte anticorrupció ".
Juan Carlos Girauta, Eurodiputado per Ciutadans

L'alcaldable de Premià de Mar, José María Cano, ha afegit que amb Ciutadans s'ha passat "de la queixa a la proposta" i ha assenyalat que "s'ha construït un projecte per regenerar la vida política i plantar la llavor de l'estabilitat econòmica i social del país ".

Finalment l'alcaldable per Mataró, Xavier Caravaca, ha demanat el vot per Ciutadans perquè "som un partit constitucionalista" i ha manifestat que "som el partit del seny, creiem en el canvi però de forma ordenada".

El coordinador de Ciutadans a la comarca del Maresme, David Mejía, per la seva banda ha assegurat que "després de les eleccions del 24 de maig cal construir un espai de tots i per a tots, un espai de convivència i diàleg davant d'aquells que es volen saltar les lleis i l'ordre constitucional ".
David Mejía coordinador del Maresme de Ciutadans

David Mejía qualifica l'acte com un èxit i confia a obtenir representació en diversos Ajuntaments del Maresme. També ha afegit que Ciutadans ha arribat per quedar-se i ho posa de manifest, a l'auge de participació que s'està produint en aquesta comarca i creu en la seva continuïtat, així com en el seu creixement per establir Ciutadans com a alternativa real a la vella política.Actualizado: 13-05-2015 por @Juanky1969_Site en BLOG en la sección comunicados de organizaciones

Centro Comercial Empresas WEB Europa